Sordo med stor Barolo

Sordo vingården i Castiglione Falletto blev grundlagt i starten af 1900-tallet af Guiseppe Sordo og har en historie, der ligner andre nuværende topvingårdes. Sønnen Giovanni, som overtog dekader senere, opkøbte nemlig en række pragtparceller i både Barolo og Barbaresco, som den nuværende ejer Giorgio Sordo, barnebarn af grundlæggeren, nu får det bedste ud af. Læs mere >>


Nu høstes frugten af investeringerne - fremragende vine

Ovenpå investeringer i perfekte vinifikationsforhold og stort fokus på arbejdet i vinmarkerne høster han nu frugten i form af en række fremragende vine: Enkeltmarks-Barolo fra absolutte topmarker som Rocche di Castiglione, Monvigliero, Perno, Gabutti, Parussi og Ravera, som viser klassisk Barolo fra vidt forskellige pragtterroirs fordelt ud over hele Barolo.

Ekspressive klassevine med dyb aroma

Vinifikationen foregår med blik for traditionen. Vinene gærer og macererer med "cappello sommerso" i 4-6 uger inden lagring i store slavonske fade og efterfølgende lagring i flaske. Resultatet er ekspressive klassevine med dybe aromaer og afrundet struktur. Vinene frigives først ganske sent - endda til priser, hvor det er svært at finde lignende kvalitet i hele Barolo.
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2019