Fern Ridge vingård Marlborough, New Zealand

Efter af have været direktør hos en af New Zealand's topproducenter i flere år, skulle der i 2011 ske noget nyt i Ashton Irelands tilværelse. Drømmen om et eget vinhus med fokus på Sauvignon Blanc og Pinot Noir havde boblet i ham i nogle år, og med hjælp fra hans store netværk i Marlborough-området begyndte han i 2011 at lave sine Fern Ridge-vine. De første resultater er mildest talt overbevisende. Dette er Best-buys som man sjældent møder dem - helt som det har været Ashton Ireland's vision: "Vine med topkvalitet, og som kan betales af enhver pengepung."


Druer til Fern Ridge vin stammer fra veludvalgte druedyrkere

Druerne stammer fra druedyrkere i Marlborough, som Ashton har knyttet til sit projekt. Dyrkningen af Pinot Noir, sker hovedsageligt i Awatere Valley, hvor stokkene vokser på en jordbund af grå sten og kalksten. Her i højderne og tæt på havet opnår Pinot Noir'en stor smagsdybde uden at miste friskhed og finesse. Sauvignon Blanc'en stammer fra vinmarker med stenede jordbunde lige vest for Blenheim i Wairau Valley, som er et af de bedste områder for Sauvignon Blanc'en i New Zealand, mens en smuk Chardonnay stammer fra Hawke's Bay. Sammen med sine druedyrkere arbejder Ashton Ireland på optimal aromadybde og koncentration i druerne inden en forholdsvis sen høst. Derefter arbejdes i kælderen med at skabe harmoniske vine i samarbejde med John Belsham, som har en lang gloværdig karriere bag sig i området.
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024