Dupre - Debutant i Chablis

Familien Dupré, som har en historie som vindyrkere, der går tilbage til mindst det 16. århundrede, lancerer med 2019 årgangen endelig sig selv som en ny vingård på Chablis-scenen.

Den aktuelle generation Valentin og Amandine var ikke tilfredse med at dyrke og sælge druer. Deres ambitioner går mod store vine under eget navn.

Familien ejer 16,3 ha i Courgis kronet af besiddelser i 1er Cru ”Butteaux”. Valentin Dupré elsker at være i vinmarken og prøver at arbejde så naturskånende som muligt samt sikre stor biodiversitet. Hans vision er at give vinmarkerne de optimale forudsætninger for at give de bedst mulige druer og samtidig, at druerne er så sunde, som overhovedet muligt. Næsten dagligt er han i vinmarken og kender fra sin barndom hver eneste stok.

I kælderen arbejdes med spontangæring og mindst 16-18 måneders lagring inden tapningen. Der bruges hovedsageligt ståltanke men Valentin eksperimenter med brugte fade. 2019 er domænets første – uhyre lovende – årgang. Vi spår en stor fremtid.TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024