P.S. Garcia - Chilensk vinmager tør tænke "småt"

Felipe Garcia er manden bag PS Garcia, som han grundlagde i 2006 sammen med sin hustru Constanza Schwaderer. Efter at have lavet vin for store vingårde blev drømmen om at lave egne vine efter egne visioner for stor for de to talentfulde ønologer. De første eksperimenter var lovende og Felipe Garcia og Constanza Schwaderer fratrådte deres stillinger og har siden 2009 lavet nogle af de mest spændende vine fra Chile under deres egen etiket. Parret blev desværre skilt for et par år siden. Felipe Garcia står derfor nu alene ved roret, og hans vine er har nået ekstraordinær kvalitet de seneste år. Læs mere >>


MOVI og VIGNO

Felipe Garcia er medgrundlægger af MOVI, sammenslutningen af små producenter, der tør tænke småt i et land domineret af gigantiske vinhuse, der er altdominerende. Han er også medstifter af VIGNO (Vignadores de Carignan), som sætter Carignan fra gamle stokke i Maule Valley.

Fokus på terroir & chilensk identitet

Vingårdens vine handler om Chile's terroir og identitet. Der tænkes ikke kommercielt men visionært, og vingårdens vine fra Casablanca Valley, Maule Valley, Colchagua & Itata Valley er blandt de mest spændende og revolutionerende fra et vinland, hvis omdømme på verdensplan mest af alt handler om billig kommerciel vin.

Vinene's stil handler om ekspressiv kølig frugt vinificeret minimalistisk, ofte i brugte franske fade, med sigte på friskhed, raffinement, kølighed og terroirpræg. Ekstrem lille produktion af en række af vinene (ofte kun 1000 flasker) gør dem uhyre sjældne, men hvad de ikke besidder i mængde gør de til gengæld i kvalitet og deres sprog giver helt nyt håb for Chile's ellers ramponerede ry. Dette er vine fra Chile, der har noget på hjerte!
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024