Viña Zorzal: Storvine fra Navarra

Efter deres far Antonio siden 1989 havde dyrket vin i Navarra, blev Viña Zorzal grundlagt af sønnerne Iñaki, Xabier og Mikel i 2007 med målet om at lave vine der repræsenterer Navarra og vigtige enkeltmarker baseret på de gamle stokke af lokale druesorter Garnacha, Graciano og Viura.

Zorzal's vine udtrykker deres område med autenticitet, og så har Sanz-brødrene en filosofi om at vinene ikke skal være dyre, men være tilgængelige for alle. I 2013 kom de første enkeltmarksvine til med Malayeto og Corral de los Altos, og siden efterfulgt af vine som Cuatro del Cuatro, Golerga og den helt ekstraordinære Señora de las Alturas. Alle laves i ganske begrænset antal fra små parceller og enkeltmarker med gamle stokke.Læs mere >>


Skånsomt vinmarksarbejde og vinifikation

Buskvinstokkene håndhøstet i små kasser som vinificeres skånsomt i stål eller cement inden de lagrer i brugte fade, som oftest brugte franske 500 liters egetræsfade. Resultatet er rørende rene, ekspressive vine med stor aromadybde, friskhed og elegance.

Fremragende anmeldelser

Vinene har i de seneste år har vakt stor opsigt. NY Times anbefaler Zorzal's Garnacha som et godt bud på en perfekt vin til Thanksgiving, Penin-Guiden uddeler store anbefalinger, og Luis Gutiérrez hos Robert Parker Wine Advocate er helt i skyerne med en serie ekstremt positive bedømmelser.
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024