Philippe Gonet Champagne

Gonet, som blev grundlagt i 1840 ligger i den berømte Grand Cru by "Le Mesnil sur Oger", som er berømt for sin Chardonnay, der fra den meget kridtholdige undergrund udtrykker sig meget mineralsk og sprødt. I vinmarkerne arbejdes efter den såkaldte "culture raisonnée", som indebærer, at man gennem samvittighedsfuld, naturligt og dedikeret hårdt arbejde plejer vinmarkens økosystem og sikrer, at man kan høste de allerbedste druer. Høsten sker skånsomt og gennem flere selektioner allerede i markerne, inden druerne vinificeres på klassisk vis i de gamle kældre. Læs mere >>


Fransk Gonet champagne på 7.generation

Pierre og Chantal Gonet er 7. generation hos Champagne Philippe Gonet, som blev grundlagt i 1840 i den berømte Grand Cru by "Le Mesnil sur Oger". De har på ganske kort tid genoprettet huset efter et par svære år, da faderen Philippe Gonet i 1990 døde som 52-årig efter et fald i vinkælderen. Pierre's talent er enormt, og de ny vine er uden undtagelse aldeles overbevisende og får Gonet's stjerne til at lyse med fornyet kraft. Le Mesnil er, som én af i alt 17 byer i Champagne , klassificeret som 100 % Grand Cru og berømt for sin Chardonnay, der fra den meget kridtholdige undergrund udtrykker sig meget mineralsk og sprødt og derfor ofte giver et letgenkendelig aftryk på Champagnen.

Philippe Gonet Champagne - specialist i Blanc de Blancs

I vinmarkerne hos Champagne Philippe Gonet arbejdes efter den såkaldte "culture raisonnée", som indebærer, at man gennem samvittighedsfuld, naturligt og dedikeret hårdt arbejde plejer vinmarken og sikrer, at man kan høste de allerbedste druer. Høsten sker skånsomt og gennem flere selektioner allerede i markerne, inden druerne vinificeres på klassisk vis i de gamle kældre med brug af den gamle traditionelle presse, der sikrer en langsom og nænsom ekstraktion af druernes fine aromaer.

Vine med stort lagringspotentiale fra enkeltmarker hos Gonet

Alle enkeltmarker vinificeres separat. Derfor har man ved blandingen af den enkelte champagne alle trumfer og kort til rådighed, hvilket sikrer en kontinuert kvalitet af både standardcuvéer og topvine inkl. den magiske ”Belemnita” fra en enkeltmark plantet i 1928. Champagne-vinen har desuden et stort lagringspotentiale: Vingårdens veludstyrede kælder indeholder eksemplarer af stadig strålende eksemplarer af vine tilbage til 1893!
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024