Hãhã vine fra New Zealand

Med drømmen om et eget vinhus med fokus på Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir, blev Hãhã grundlagt i 2011. Hãhã, som er navnet på gudinden for vind hos Maorierne og på deres sprog også betyder ”indbydende” og ”krydret”, trak fra starten på mange års erfaring og kendskab til Marlborough og områdets bedste druedyrkere.

Godt humør og store smil skulle være garanteret med Hãhã's venlige vine.Druerne stammer fra syv druedyrkere. To står for dyrkningen af Pinot Noir, som hovedsageligt stammer fra Awatere Valley og vokser på en jordbund af grå sten og kalksten. Her i højderne og tæt på havet opnår Pinot Noir'en stor smagsdybde uden at miste friskhed og finesse. Sauvignon Blanc'en stammer fra fem vinmarker med stenede jordbunde lige vest for Blenheim i Wairau Valley, som er et af de bedste områder for Sauvignon Blanc'en i New Zealand. Chardonnay er også kommet til i samarbejde med en familie i Hawke's Bay på Nordøen.

Sammen med sine druedyrkere arbejder Hãhã på optimal aromadybde og koncentration i druerne inden en forholdsvis sen høst. Derefter arbejdes i kælderen med at skabe harmoniske vine og indbydende vine.

På 10 år er Hãhã-vinene blevet verdenskendte for deres kvaliteter. Dette er Best-buys, som det har været visionen fra starten: Vine med topkvalitet, og som kan betales af enhver pengepung.
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024