Schäfer-Fröhlich vin fra Nahe i Tyskland

Tim Fröhlich har de sidste 15 år etableret sig i Nahe's førende firkløver af producenter og er i dag med sine Schäfer Fröhlich-vine den højest ansete indenfor tør Riesling. Som den eneste af disse arbejder han udelukkende med spontangæring, som han anses som en af Tyskland's største eksperter i at lykkes med, og som han mener giver de mest autentiske vine. Tim Fröhlich skaber fra hele seks topmarker nogle af de mest dramatiske tørre Riesling, som tilhører det største Tyskland har at byde på. Samtidig laver Schäfer-Fröhlich ekstraordinært flot Kabinett og Spätlese med nærmest elektrisk syre, bragende mineralitet og stor ekstrakt. Disse vine kandiderer også hvert år til titlen som Tyskland bedste. Læs mere >>


Schäfer-Fröhlich er noget af det største fra Tysklands vinverden

Kvaliteten hos Schäfer-Fröhlich starter i vinmarkerne, hvor Tim Fröhlich er stærkt begunstiget af næsten udelukkende at besidde parceller i Grand Cru-marker: Felsenberg og Kupfergrube i Schlossböckelheim, Frühlingsplätzchen og Halenberg i Monzingen samt signatur-markerne Stromberg og især Felseneck i Bockenau. Dermed kan Tim Fröhlich præsentere hele seks store Riesling Grosse Gewächse. I alle markerne ligger Schäfer-Fröhlich's parceller i den stejleste del, hvor jordbunden er mest ufragtbar og stokkene vokser direkte på den stenede undergrund. Dermed kan Tim Fröhlich udvinde sine mineralske, kompromisløse essenser, som tilhører det største og mest dramatiske, som Tyskland har at byde på.

Også Kabinett og Spätlese fra Schäfer-Fröhlich imellem Tysklands bedste

Udover de verdenskendte tørre vine, laver Schäfer-Fröhlich også ekstraordinært flotte frugtige vine. Kabinett, spätlese og auslese har verdensklasse ligesom de sjældne søde eliksirer inkl. TBA og Eiswein, som vingården ofte lykkes med. Disse frugtsøde vine får modspil af næsten elektrisk syre, bragende mineralitet og stor ekstrakt og kandiderer også hvert år til titlen som Tyskland bedste.

Tim Fröhlich er ét med sine vinmarker

Hvert år siden 2008 har Schäfer-Fröhlich leveret formidable kollektioner, men disse magiske kvaliteter kræver nerver af stål. I det kølige Nahe modner druerne altid meget sent, og Tim Fröhlich må som regel vente til meget sent med at høste, og ganske ofte er han den sidste af de helt store mestre til at plukke sine druer helt henne midt i november. Det kan kun lade sig gøre, fordi Tim kender sine vinmarker ud og ind og ikke er bange for at løbe en risiko i de sidste kritiske uger og måneder før høsten. Den resulterende usædvanlig lange modningsperiode, som druerne gennemgår, giver vine med et uhørt mineralsk drive og forrygende kompleksitet, og de viser det mest stringente og skarptskårne udtryk som stor tør Riesling kan besidde!
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024