Jeff Cohn. Vin fra Californien

Den Rhône-inspirerede Jeff Cohn er en af de hotteste vinmagere i Californien. Hans californiske rødvine på især Zinfandel og Syrah er i verdensklasse. Enkeltmarks-Zinfandel vine gjorde Jeff Cohn berømt, da en af hans vine nåede en 3. plads på Wine Spectator's Top 10, og han er da også kendt som en Zinfandel-guru.

Cohn's anden passion er Rhône-dalens vine, og han samarbejder tæt med Yves Gangloff, Yves Cuilleron, Pierre Gaillard og Francois Villard om flere vine, og hans vine på Rhône-sorterne er da også ekstremt vellykkede og af ekstremt høj kvalitet. Læs mere >>


Zinfandel legende med mere end 25 års erfaring.

Jeff Cohn er berømt for sine karakterstærke og frugtdrevne Zinfandel vine fra mange forskellige marker i en række regioner. Cohn har adgang til topparceller i både Amador, Russian River, Alexander Valley og Sonoma. Hvert år laver han op mod 10 forskellige enkeltmarks-Zinfandel, som hører til de allerbedste Californien har at byde på.

Syrah i absolut verdensklasse

Syrah er en af Jeff Cohn's helt store passioner. Fra Rockpilemarken i Sonoma henter han sine 4 mest berømte og eftertragtede udgaver (Domaine de Chirats, Rockpile-Haley, Buffalo Hill og So Serine). I Rockpile har han plantet 3 forskellige kloner af Syrah, hvilket kombineret med parcellernes forskellighed giver en serie Syrah som hører til de førende i hele Californien. I senere år er også kommet mikroproduktioner af Syrah fra to marker i Russian River, så Cohn idag har 6 store Syrah-vine at byde på.

Eksperimenterende produktion af vin i Californien gør Jeff Cohn til ekspert

I 10 år var Jeff Cohn winemaker hos Rosenblum Cellars, hvor han eksperimenterede voldsomt med alle mulige parametre i sine vinifikationer af ofte 50-60 forskellige vine i hver årgang, sideløbende med sine egne vine. Vinifikationen af hundredevis af vine har gjort Cohn til et sand leksikon for fade, gærstammer, vinifikationsteknikker og vinmarksarbejde. I 1996-2006 arbejdede han desuden med en række egne små projekter, og i 2006 besluttede han at satse 100% på sine egne vine. Siden har han taget Californien med storm.
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024