Nietschke: 185 år i Barossa i Australien

Denne vingård med rødder i Barossa helt tilbage til 1838 har fået nyt liv de seneste år efter, at brødrene Kalleske har genoplivet Nietschke-etiketten til ære for deres mor, Lorraine Kalleske.

Under Nietschke etiketten skaber Troy og Tony Kalleske klassiske Barossa-vine baseret på marker i hele Barossa og Eden Valley. Forbilledet er den succes de havde med vinen "Pirathon", som var lavet efter samme idé. Under Nietschke-etiketten har Kalleske dog nu fuldt ejerskab og kontrol og kan på denne måde dyrke sin nysgerrighed for marker i det øvrige Barossa, mens Kalleske-etiketten forbeholdes vingårdens egne marker. Resultaterne er hidtil uhyre overbevisende. Læs mere >>


Barossa tradition siden 1840erne

Nietschke-familien ankom til Barossa allerede i 1838 og plantede sine første stokke i 1840erne og grundlagde en vingård kort efter. De har siden været aktive i vinlandskabet i Barossa, men i dag videreføres Nietschke-etiketten af Kalleske brødrene, som de seneste 20 år har skabt en af Australiens førende vingårde.

Ægteskab bringer Kalleske og Nietschke sammen

Kalleske og Nietschke's familier har været tæt forbundne siden John Kalleske i 1968 giftede sig med Lorraine Kalleske. Deres børn Troy og Tony skaber nu en klassiske Barossa-vine til ære for Nietschke-familiens lange historie i Barossa's vinverden.

TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024