Larue med store Saint Aubin og Bourgogne

Dette fremadstormende familie-domæne er grundlagt i 1946 af Guy Larue i udkantet af Saint-Aubin lige vest for Puligny og Chassagne's berømte Grand Cru-marker. Larue familien ejer 18 hektar i Saint-Aubin, Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet og Aloxe-Corton og drives i dag af 2. og 3. generation.

Larue er mest kendt for sin hvide Saint-Aubin, hvor man ejer parceller i 8 forskellige 1er Cru-marker. Der laves i alt 22 forskellige vine inkl. 1er Cru Puligny og vine fra Chassagne og Meursault. De røde vine stammer fra Chassagne, Saint-Aubin, Blagny og mod nord også Corton.

Vingården har først og fremmest sit fokus i vinmarkerne, som man dyrker med inspiration fra både økologien og den biodynamiske tankegang for at sikre levende jordbunde og parceller.

Stilen i vinen er klassisk og ren. Vinene er pakket med energi, er koncentrerede, rene og præcis og viser sine terroirs eksemplarisk. Vi lægger ud med de første 6 vine. Til foråret følger en række andre af vinene, som frigives senere.


TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2024