P. Gonet Champagne Blanc de Blancs "Signature"

  1DKK 399,95
  Tilføj vare til kurven
  100 % Chardonnay, der på alle måder viser, hvordan Blanc de Blancs champagne skal være: Mineralsk, defineret, dyb, klassefyldt struktureret med den helt rigtige præcise form på tungen og dybde i smagen. Ofte er Chardonnay-baserede champagner meget tørre eller endda sure, men den fyldige og præcise stil, denne vin besidder, med dens perfekt modne syre og den nøje afstemte dosage er præcis det, man drømmer om, når man åbner en flaske champagne til sin skaldyrs- eller fiskeret. Uimodståelig Champagne, som man kan åbne på alle ugens dage! (-2028) ****

  92 points Vinous: "The Brut Blanc de Blancs Signature melds together beautifully in the glass. This is a soft, caressing style of Chardonnay from Mesnil. Rich and inviting, the Brut Blancs de Blancs impresses for its balance. Pretty, chalky notes linger on the polished, impeccable finish."
  Druesort: Chardonnay
  Lukkemetode: Korkprop
  Alkohol: 12,0%
  Jordbund: Kridt


  Pierre og Chantal Gonet er 7. generation hos Gonet, som blev grundlagt i 1840 i berømte "Le Mesnil sur Oger". De har på ganske kort tid genoprettet huset efter et par svære år, da faderen Philippe Gonet i 1990 døde som 52-årig efter et fald i vinkælderen. Pierre's talent er enormt, og de ny vine er uden undtagelse aldeles overbevisende og får Gonet's stjerne til at lyse med fornyet kraft.

  Le Mesnil er, som én af i alt 17 byer i Champagne, klassificeret som 100 % Grand Cru og berømt for sin Chardonnay, der fra den meget kridtholdige undergrund udtrykker sig meget mineralsk og sprødt og derfor ofte giver et letgenkendelig aftryk på Champagnen. Det er dog meget sjældent, at det sker med den koncentration som i Philippe Gonet's champagner.

  I vinmarkerne arbejdes efter den såkaldte "culture raisonnée", som indebærer, at man gennem samvittighedsfuld, naturligt og dedikeret hårdt arbejde plejer vinmarkens økosystem og sikrer, at man kan høste de allerbedste druer. Høsten sker skånsomt og gennem flere selektioner allerede i markerne, inden druerne vinificeres på klassisk vis i de gamle kældre med brug af den gamle traditionelle presse, der sikrer en langsom og nænsom ekstraktion af druernes fine aromaer. Alle enkeltmarker vinificeres separat. Derfor har man ved blandingen af de enkelte champagner alle trumfer og kort til rådighed, hvilket sikrer en kontinuert kvalitet både af standardcuvéer og topvine. Vinene har et stort lagringspotentiale: Vingårdens veludstyrede kælder indeholder eksemplarer af stadig strålende eksemplarer af vine tilbage til 1893!


  Relaterede produkter

  TilbudUdgåetUdgået

  ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2022