Michelini & Mufatto i Bierzo & Mendoza

Michelini i Mufatto er et sandt familieforetagende bestående af vinmagerne Andrea Mufatto, Gerardo Michelini og sønnen Manuel Michelini.

Familien Michelini er besat af vin, og Gerardo's gren laver på forbløffende vis både nogle af de største vine i Argentina i Uco Valley og samtidig også nogle af de største vine i Bierzo i Spanien med en filosofi om at dyrke exceptionelle terroirs helt naturnært og vinificere dem skånsomt i jagten på at udtrykke selve essensen af vinmarkernes karakter.

Michelini i Mufatto er vinmarksjægere. På jagt efter vinmarker med en historie, vinmarker med tradition, vinmarker plantet af visionære bønder til fremtidens – og nutidens – generation af vinbønder.

Aktuelt høster vinene rene fantomanmelder hos Luis Gutiérrez i Robert Parker Wine Advocate, som tæller familien blandt de toneangivende i begge regioner. Og danske Rene Langdahl er i svime og taler om "et af de seneste fem års vildeste opdagelser."

Lige nu sætter vi fokus på disse uhyre spændende og uhyre velsmagende stjernevine, der desværre for de flestes vedkommende kun tappes i et antal af 900-2500 flasker.


TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2022