Stor 2019 Pinot Noir & 2020 Riesling fra BattenfeldSpanier & Kühling-Gillot


Hans-Oliver "HO" Spanier har haft klare visioner siden han for 30 år skabte sin vingård nærmest fra bunden. Med en drøm om at skabe verdensklassevine har HO fulgt en klar vision. Økologi og siden biodynamisk drift har været den selvskrevne basis fra starten. Opkøb af en række glemte parceller i marker med en historik for store vine - Frauenberg, Kreuzberg, am schwarzen Herrgott og Kirchenstück i Hohensülzen har givet ham optimale marker med kalkstensklippe i undergrunden at arbejde med, og i dag - men 30 års erfaring - har han fundet sin egen stil.

En årgang som 2020 viser hvor langt han er nået. 12,5%, slanke, syredrevne, ekstremt stenede og kølige og med helt fremragende balance, er vinene i særklasse og blandt de allerallerbedste i hele Tyskland. Kun en håndfuld eller to andre producenter bevæger sig på dette niveau.

I 2019 lykkes vingården også med et sandt gennembrud for Pinot Noir. Kvaliteten er exceptionel, og vingården træder helt op i førerfeltet i Tyskland.

Mens Bourgogne's priser er på himmelflugt er dette et oplagt alternativ, hvis man søger top-Pinot Noir til venlige priser.TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2022