Marcel Richaud vin fra Rhône

En af Rhône-dalens store helte er Marcel Richaud i Cairanne. Fra 20 ha vinmarker vinificerer han en række vine, der er ekstremt eftertragtede og højt ansete. Vinmarkerne består af en munter blanding af hovedsageligt Grenache, Syrah, Mourvedre, Cinsault, som Marcel Richaud får til at spille sammen på magisk vis i sin kælder. Læs mere >>


De fleste Richaud-vine er kreationer og kompositioner på druesorter

Vinifikationen er minimalistisk og enkel. Fuldmodne druer gæres og lagres i cementtanke, hver druesort for sig, indtil Marcel Richaud's talent for at blande druesorter og terroirs kommer i spil, og vinene samles af en dirigent i verdensklasse. De fleste af Richaud's kreationer er derfor kompositioner på mange druesorter, hvor det søges at kombinere områdets rå kraft med friskhed, dybde, smidighed og rundhed. Vinene lagres derefter i både cementtanke og store og små ny og gamle fade inden tapningen.

Richaud-vin går fra en superbe version til den næste

Vinene går i de seneste årgange fra den ene superbe version til den næste og det virker næsten som om Richaud kan gå på vandet med sine magiske kreationer. Stilen som er fuldfrugtig og potent men uden større sødme og med rørende renhed og frisk struktur går rent ind og er milevidt fra moderne meget sødmefulde vine fra det sydlige Rhône.
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2020