Oliverhill vingård McLaren Vale i Australien

I hjertet af McLaren Vale som nabo til Mollydooker ligger Miller-familiens vingård, Oliverhill. Dette område er velkendt som et af de mest begunstigede områder i McLaren Vale for produktion af vine, der er pakket med smag og koncentration og som samtidig bevarer en vis struktureret stramhed. Dette gælder også for Oliverhill, som besidder vinmarker, der nu er mellem 40 og 90 år gamle.


Håndlavede vine lavet med minimalistiske metoder

Den sky ejer Stuart Miller er tilhænger af håndlavede vine, der udtrykker deres oprindelse på bedst mulig vis, og som derfor skabes med minimalistiske metoder. Alt er håndarbejde på den lille vingård, som anvender traditionelle metoder som åbne gæringsfade og kurvepresser i vinifikationen, som afsluttes med fadlagring i franske egetræsfade i 16-18 måneder. Oliverhill-vingården laver kun ganske få vine, som alle er ambitiøse og i tappes meget begrænsede mængder.

Red Silk Shiraz og Jimmy Section Shiraz fra McLaren Vale

Ejendommens hjerte er den knap 6 ha store ”Jimmy Section” mark, som ligger lige ovenfor vingården, og som grænser op til Mollydooker's marker. På en undergrund af kalksten og rød, jernholdig sten skabes her den potente vin af meget høj kvalitet, som har gjort Oliverhill berømt verden over.

I senere år er en uimodståelig ”Red Silk” Shiraz kommet til, og denne vin viser til en rørende pris McLaren Vale's udtryk og begejstrende, potente og indsmigrende frugt.
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2022