Oliverhill vingård McLaren Vale i Australien

I hjertet af McLaren Vale som nabo til Mollydooker ligger Miller-familiens vingård, Oliverhill. Dette område er velkendt som et af de mest begunstigede områder i McLaren Vale for produktion af vine, der er pakket med smag og koncentration og som samtidig bevarer en vis struktureret stramhed. Dette gælder også for Oliverhill, som besidder vinmarker, der nu er mellem 40 og 90 år gamle.


Håndlavede naturvine lavet med minimalistiske metoder

Den sky ejer Stuart Miller er tilhænger af håndlavede naturvine, der udtrykker deres oprindelse på bedst mulig vis, og som derfor skabes med minimalistiske metoder i de klinisk rene omgivelser, hvor Stuart fremelsker sine kunstværker, som altid kun findes i stærkt begrænsede mængder. Alt er håndarbejde på den lille vingård, som anvender traditionelle metoder som åbne gæringsfade og kurvepresser i vinifikationen, som afsluttes med fadlagring i franske egetræsfade i 16-18 måneder. Oliverhill vingården laver kun ganske få vine, som alle er ambitiøse og i tappes meget begrænsede mængder.

Red Silk Shiraz af høj kvalitet produceres på Oliverhills knap 6 ha

Ejendommens hjerte er den knap 6 ha store ”Jimmy Section” mark, som ligger lige ovenfor vingården, og som grænser op til Mollydooker's marker. På en undergrund af kalksten og rød, jernholdig sten skabes her den potente vin, der har gjort Oliverhill berømt verden over. I senere år er en uimodståelig ”Red Silk” Shiraz kommet til og denne vin viser til en rørende pris McLaren Vale's udtryk og begejstrende, potente frugt.
TilbudNyhedUdgået

ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 Fax. 75821318 email: info@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 - Copyright ATOMWINE 2003-2018