Onsdag 02.11.2022 - MOLLYDOOKER PARTY i VEJLE

  1DKK 999,00
  Tilføj vare til kurven
  For første gang siden 2015 kan vi nu endelig igen invitere til release party for den ny årgang fra den australske kultvingård Mollydoker.

  Vi forventer selskab af The Blue Eyed Boy i egen høje person: Luke Marquis har meldt sin ankomst og vil sørge for ægte australsk stemning.

  Vores release parties byder på muligheden for at smage den aktuelle kollektion og få indblik i Mollydooker's filosofi, metoder og hemmeligheder. Fokus vil være på den allerede højt berømmede stor årgang 2021 af de populære australske powervine med de velkendte The Boxer, Blue Eyed Boy og Carnival of Love i spidsen.

  Vinene akkompagneres af en 4-retters specialmenu komponeret til lejligheden.

  Vi håber på fuldt hus, højt humør, australske anekdoter og vittig venstrehåndet humor denne dag og ser frem til at se så mange som overhovedet muligt.

  Så snart vinprogrammet ligger fast og menuen er helt på plads, offentliggør vi det hele på denne side.
  Sted: MeMu Bistro, Orla Lehmannsgade 3A, 7100 Vejle
  Tid: Onsdag d. 2. november 2022 kl. 19.00
  Pris: 999 kr. incl. moms.

  Bemærk: Arrangementet foregår ved store borde. Deltagere der ønsker at sidde sammen med andre, der har bestilt billet, bedes angive dette ved bestillingen. Billetter kan normalt ikke refunderes, men kontakt os hvis der opstår problemer.

  MeMu Bistro er lillebror til den 1* michelin restaurant MeMu i hjertet af Vejle. I samarbejde med med ejerne Michael Munk og Mette Derdau har vi sammensat en specialmenu specielt til de Mollydooker's vilde vine.

  Relaterede produkter

  TilbudUdgåetUdgået

  ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2022