2021 Alzinger, Veltliner Smaragd "Mühlpoint"

  1DKK 199,95
  Tilføj vare til kurven
  Denne meget karakteristiske vinmark ligger lige under ”Steinertal” i den østligste del af terrasserne. Med masser af gneis i den øvre del og dybere leret undergrund i den nedre del er ”Mühlpoint” så at sige en mere frugtig og åben udgave af ”Steinertal”. Denne smaragd udgave viser mindre frugt end Federspiel udgave men langt mere stenethed. Den åbner med citrus, lime, vesterhavsluft, pære, forårsløg og fersken i et udtryk der på samme tid er indsmigrende og udfordrende. Tør, koncentreret og meget salt viser denne sten-vin sig udstyret med et enormt tryk og bragende intensitet i smagen. Frugtens vægt er bemærkelsesværdig og den styres forbilledligt at en levende og pirrende syrerygrad. Dette er den friskeste af alle smaragd-vinene og den slutter med stor, stor vedholdenhed i en finale med utrolig salt-frisk længde. Fremragende udgave i 2021! (-2035+)

  94-96 points Falstaff: "Helles Grüngelb, Silberreflexe. Zarte Orangenzesten, feine weiße Apfelfrucht, zart rauchige Mineralik, ein Hauch von Limetten im Hintergrund. Stoffig, elegant, wirkt leichtfüßig und balanciert, finessenreiche Säurestruktur, wie aus einem Guss, lange anhaftend, toller Speisenbegleiter mit sicherem Reifepotenzial."
  Druesort: Grüner Veltliner
  Lukkemetode: Skruelåg
  Alkohol: 13,5%
  Jordbund: Ler, gneis
  Indeholder sulfitter


  Relaterede produkter

  TilbudUdgåetUdgået

  ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2022