2019 Buisson-Charles, Pommard "En Mareau"

  1DKK 399,95
  Tilføj vare til kurven
  Essa er fascineret af dette lille terroir i Pommard, som han kan skabe en kraftig, lagringsværdig Pommard fra: "Området er lidt blæsende, solrigt og altid tempereret. At arbejde der giver fornemmelsen af ​​et feriested! - Ok jeg overdriver lidt! Vinstokken har nu en god halv beskæring i Cord de Royat...den anden halvdel er i simpel Guyot...8 til 10 klaser per stok potentielt, ofte mindre end 8 til sidst. Det er en vin på skråningen på en ler-kalkstensjord blandet med jernholdig olith. Dens øst-nordøst eksponering, lidt kølig, tillader druerne at modnes langsomt, hvilket trækker bemærkelsesværdig energi fra vinmarken. Den er meget langt fra den smidige Pommard ved foden af ​​bakken, og er generelt kraftig og mineralsk og i stand til at modne meget godt over mere end 20 år. Det er en vin, der vil glæde gourmeter, vildt og fjerkræelskere."

  Efter den tætte højpotente 2018, udgave er 2019 det rene fløjl på tungen. Meget indsmigrende og åben i frugten viser den appelsinskal, jordbær, orange krydderi og røde bær. Frugtdreven med supermodent syredrive, kalkstensenergisk greb i tungen og en harmonisk fløjlsblød finale med poleret lakridskrydret tannin og skarpskåren syrefriskhed i faste finale. Ved første øjekast og forrest på tungen er den forførende, blid og umiddelbar, men den vokser og vokser og fra tungens midte og bagud, er dette koncentreret og intens vin, som har flot potentiale. 1191 flasker tappet.
  Druesort: 100% Pinot Noir
  Lukkemetode: Korkprop
  Alkohol: 13,5%
  Jordbund: Kalk, mergel
  Indeholder sulfitter  Relaterede produkter

  TilbudUdgåetUdgået

  ATOMWINE ApS Storhaven 7 7100 Vejle Tlf. 23311410 email: info@atomwine.dk kundeservice: kundeservice@atomwine.dk CVR: 37 70 14 24 Copyright ATOMWINE 2003-2022